Om oss

Lokal forankring, men advokatbistand både lokalt og på landsbasis


Denne overskriften gir et riktig bilde av Drøbakadvokatene AS, som i utgangspunktet er et lokalt advokatfirma. Firmanavnet og domenet drobakadvokatene.no eies nå av Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS, og den formelle driften skjer gjennom dette selskapet. Drøbakadvokatene som navn, og nettsiden drobakadvokatene.no, vil fortsatt bestå. Vi vil fortsatt gi det gode advokattilbudet til lokalbefolkningen i Drøbak.

Vi leverer advokattjenester uavhengig av hvor klienten bor. Ved siden av å sørge for et godt advokattilbud til folk på Østlandet, skal vi også være et solid alternativ for de som bor i andre landsdeler.

Vi ønsker å tilby våre klienter et imøtekommende og hyggelig besøk i våre lokaler, for dem som ønsker og har muligheten til det. Mange er i tvil om de har en sak å gå videre med. Vi gir derfor muligheten til et kvarters GRATIS DROP IN og således en vederlagsfri vurdering av din sak. NB! Våre lokaler er lett tilgjengelig fra gaten, med gratis parkering noen få meter fra inngangen. Du kan også benytte vårt kontaktskjema og få svar innen kort tid, helt vederlagsfritt.

Vi samarbeider med flere andre advokatselskaper. Hos oss spiller det derfor ikke noen stor rolle hva din sak gjelder. Har vi ikke kompetansen på huset, så er den likevel aldri langt unna. Vi kan henvise og opprette dialog med andre advokater, mens du venter. Samarbeidet utgjør til sammen over 20 advokater.

Ikke nøl med å ta kontakt. Hos oss skal du alltid føle deg velkommen og godt ivaretatt. Vi behandler alle henvendelser diskret og ufravikelig i tråd med klients interesser.

Ønsker du å lese mer om den enkelte advokat tilknyttet drobakadvokatene.no kan du klikke deg inn under fanen "medarbeidere".

Vi lever opp til at det skal være hyggelig å kontakte advokat for deg i din sak.